Nieuws detail

Bezoek Bruynzeel Fabrieken in Panningen

Wij danken iedereen die deelgenomen heeft aan het bezoek van de Bruynzeel fabriek te Panningen –Nederland

Deze uitstap werd mede mogelijk gemaakt door Jos Schreurs van Schreus Project, die ruim 40 jaar een zakelijke relatie heeft met dit bedrijf.

Bruynzeel maakt deel uit van de Dexion Group, een wereldmarktleider. Zij vervaardigen rekken en archiefkasten voor de Aker Group.

Na een presentatie over het bedrijf door de heren Filip De Maeseneer en Ad Ewalts mochten wij een kijk nemen in de fabrieken om kennis te maken met deze producten.

Wie Bruynzeel hoort, denkt aan kleurpotloden en aan hout, maar wat wij bij Bruynzeel Storage Systems NV zagen, overtrof onze verwachtingen. Er wordt hoofdzakelijk gewerkt met metaal. Wat de buitenkant van de fabriek ons niet kon verraden was, dat er binnenin de recentste technieken werden aangewend voor de productie.

Bruynzeel ontwikkelt en produceert al meer dan 50 jaar het Compactus systeem voor opslag en archivering dmv verrijdbare archiefrekken en kasten. Er bestaan verschillende lijnen van Compactus zoals Power3 – Office – Side2Side –Sysco- en Silverline. Ook de accessoires en legborden worden er vervaardigd. Bij Bruynzeel staan Kwaliteit, Service en Milieu hoog aangeschreven, zodanig dat de ISO 14001 en de ISO 9001 norm konden behaald worden.

Na de interessante rondleiding kregen wij nog een drankje en een heerlijk stuk vlaai aangeboden.

Het was een leerrijke namiddag en wij waren op tijd terug op het industrieterrein.