Nieuws detail

VDAB Banenmarkt op zaterdag 4 oktober 2008

De VDAB organiseert op zaterdag 4 oktober 2008 voor de tweede keer een banenmarkt. Bij deze editie kunt u op maar liefst 19 locaties in Vlaanderen deelnemen als standhouder. Ook u krijgt de kans om op zoek te gaan naar de ideale werknemer. Wij bieden u een totaalpakket aan voor een zeer scherpe prijs. Bovendien komt u in aanmerking voor kortingen als u op meerdere locaties deelneemt!

Bij de vorige editie kregen we meer dan 35.000 werkzoekenden over de vloer en namen meer dan 1.100 bedrijven deel. Maar liefst 98% van de deelnemende bedrijven gaf aan bij een volgende editie opnieuw te willen deelnemen en 40% van de aangeboden vacatures werd via de banenmarkt ingevuld.

Voor deze tweede editie van de banenmarkt slaan we opnieuw de handen in elkaar met heel wat partners. Onder meer de arbeidsbemiddelingsdiensten le Forem (Wallonië), Actiris en Bruxelles Formation (Brussel), ADG (Duitstalige Gemeenschap) en het CWI (Nederland) verlenen hun medewerking. We werken voor deze banenmarkt ook heel nauw samen met de werkgeversorganisaties UNIZO en VOKA, het Prins Filipsfonds, Roularta en Open Bedrijvendag.

Werkzoekenden worden uitgebreid gestimuleerd om naar de banenmarkt te komen en de geboden sollicitatiekansen met beide handen te grijpen. Daarom krijgen heel wat werkzoekenden van ons vooraf een intensieve begeleiding zodat hun bezoek aan de banenmarkt optimaal verloopt. Een groots opgezette publiciteitscampagne zorgt ervoor dat ook mensen die van job willen veranderen, zich melden. De opkomst is dus gegarandeerd. Want samen staan we sterk voor werk!

Waar en wanneer? • Zaterdag 4 oktober 2008 tussen 10 en 17 uur. • Op www.vdab.be/banenmarkt vindt u een overzicht van de 19 locaties