Nieuws detail

Mieke Mievis komt op bezoek ...

Mieke Mievis, bekend van Radio en TV, zal ons op 29 april 2010 komen vergezellen! Ze zal ons zeker een aantal tips en trucs kunnen geven hoe we beter kunnen communiceren, en ook wat we vooral beter niet doen!

Mieke Mievis (Sint-Truiden,1975) studeerde Familiale en Seksuologische Wetenschappen aan de KUL. Daarna volgde ze gedurende 3 jaar een voortgezette Academische Opleiding 'Relatie- en sekstherapie in het systeemdenken'.

Zij heeft een eigen praktijk als relatietherapeute en seksuologe, maar raakt de laatste jaren steeds meer bekend in de verschillende media, waarbij ze meer en meer naar voor treedt als de vrouw die Vlaanderen over seks leert. Ze werkte als deskundige mee aan Donnamour op radio Donna, de Madammen op Radio2 en was te gast in verschillende tv-programma’s. Ze schreef onder andere columns in Flair, Humo, Feeling en Milo en heeft tegenwoordig haar eigen rubriek in Nina. Op haar website www.parship.be, geeft ze persoonlijk advies. Ze werkt ook voor de Vlaamse Gemeenschap, departement Volksgezondheid, afdeling preventieve gezondheidszorg. Daarnaast geeft ze les in vormingcentra in de vakken didactiek en Human Resources Management en geeft ze lezingen en workshops.

Inschrijven voor deze activiteit is vanaf 1/4 mogelijk!

JJ