Nieuws detail

Tandheelkundig Centrum Esthedentalplus uit Opglabbeek verwelkomt haar 20.000ste patiënt.

Op 9/10/2012 verwelkomde zaakvoerder van Esthedentalplus , tandarts Ronny Schreurs , de 20.000ste patiënt van het tandheelkundig centrum.
De gelukkige mevrouw M.H. uit Dilsen-Stokkem was aangenaam verrast met de fles Champagne en de bloemenruiker die ze in ontvangst mocht nemen.
“ Zo tof heb ik het nog nooit bij de tandarts gevonden “ zei de patiënt “Het is de eerste keer dat ik ergens in de “prijzen” gevallen ben “ lachte ze nog.

Tandheelkundig Centrum Esthedentalplus is één van de grootste tandheelkundige centra van het land en huisvest alle mogelijke tandheelkundige disciplines onder één dak.
Dus niet alleen algemene tandheelkunde ,maar ook kindertandheelkunde ,esthetische tandheelkunde,orthodontie , parodontologie,implantologie ,endodontologie en andere disciplines worden in het centrum te Opglabbeek aangeboden.
Zaakvoeder Ronny Schreurs startte in 1986 een solopraktijk die al snel uitgroeide waarbij het aantrekken van collega-tandartsen niet meer kon uitblijven.
Momenteel bestaat Esthedentalplus uit een 15-tal tandartsen ,aangevuld met een 10-tal assistentes en een praktijkmanager.

In het voorjaar van 2014 zal in Maasmechelen een tweede vestiging van dit multidisciplinair tandheelkundig centrum geopend worden.