Nieuws detail

OCO steunt Gemeentelijk sportevenement van 11 mei 2003!

Op zondag 11 mei 2003 houden de Gemeentelijke Sportraad in samenwerking met de VZW Sportcentrum en het gemeentebestuur een eerste sportfeest. Dit sportfeest wordt gehouden om de viering van het 25-jarige bestaan van de Gemeentelijke Sportraad en de Vzw Sportcentrum de nodige luister bij te zetten.
Heel Opglabbeek gaat zich dan van zijn sportiefste kant laten zien. Men organiseert op 11 mei een rustige wandeling, een mooie fietstocht en een stratenloop.
Voor een gezonde wandeling vertrekt men individueel, per gezin of per groep en dit tussen 10 en 14 uur. Met de fiets wordt het een tocht van 20 à 25 kilometer, of eentje van 50-55 kilometer. De deelnemers aan de fietstoer vertrekken aan de feesttent stipt om 14 uur (grote toer) of om 14.15 uur (kleine toer). Op het stratenloopprogramma staan: 1, 2, 5, 10 en 21 km. De stratenloop heeft plaats op een verkeersvrij parcours.Alles wordt afgesloten met de huldiging van de winnaars en de uitreiking van een trofee aan de sportiefste vereniging van Opglabbeek, alsmede aan het sportiefste bedrijf van onze gemeente.

Houd daarom vrij op zondag 11 mei. Het wordt een sportfeest dat je zeker niet wil missen.
Zoals u al heeft kunnen merken, beste bedrijfsleider, is dit een programma waaraan jong en oud kan meedoen. Het inrichtend comité wil er een heuse sporthappening van maken. Elke deelnemer ontvangt bovendien een aandenken.