Nieuws detail

Enkele beslissingen van de Bestuursvergadering van 1 september 2003.

  • · Tijdens de bestuursvergadering van 1 september jl. werd besloten, op vraag van Burgemeester Spreeuwers, om de geplande open bedrijvendag “Bedrijvig Opglabbeek” die normaal voorzien was voor juni 2004, uit te stellen met één jaar. De schutterij Sint Amandus Opglabbeek wist begin juli het Oud Limburgs Schuttersfeest op haar palmares te steken met het gevolg dat zij ook dienen in te staan voor de organisatie van de volgende uitgave nl. juli 2004. Vermits voor deze organisatie alle beschikbare mankracht van de diverse verenigingen zal nodig zijn en de Gemeente Opglabbeek hierin een duidelijke bijdrage zal moeten leveren zowel op logistiek als financieel vlak, werd besloten positief te reageren op deze vraag tot uitstel. Het is praktisch gezien bijna onmogelijk om binnen de tijdspanne van één maand twee dergelijke activiteiten in goede orde te laten verlopen rekening houdende met de benodigde energie en financiën. Het OCO-Bestuur zal nagaan op welke wijze het bedrijventerrein hierin zijn aandeel zal kunnen waarmaken.

  • · Tijdens diezelfde vergadering werd evenwel besloten het 10-jarig bestaan van OCO wel te vieren in 2004 waarvan de nodige info jullie tijdig zal bereiken.

  • · Tevens zoekt het bestuur een accommodatie om de tweejaarlijkse statutaire verkiezingen te laten doorgaan die plaatsvinden op donderdag 23 oktober ek. Bedoeling is uiteraard dat dit zou plaatsvinden in een bedrijf hier op het bedrijventerrein. Potentiële kandidaten kunnen zich melden bij het bestuur.

  • · Buiten deze bestuursverkiezingen zal voor dit jaar als OCO-activiteit en tevens activiteitenafsluiter nog de traditionele herfsthappening georganiseerd worden op 23 november 2003 waarvan uiteraard nog bericht te zijner tijd.