Nieuws detail

Schreurs Project verhoogt productiecapaciteiten…

Al geruime tijd is aan de toegang van ons industrieterrein heel wat bouwactiviteit te bespeuren. Schreurs Project nv bouwt er aan een volledige nieuwe keukenshowroom. De nieuwste keukentrends en hightech keukensnufjes worden weldra voorgesteld in een 380 m² moderne toonzaal , verdeeld over twee niveaus. Ook het badkamercomfort komt ruim aan bod. Volgens Jos Schreurs, zaakvoerder van de Limburgse interieurspecialist, is de uitbreiding een absolute noodzaak om tegemoet te komen aan een nieuwe trend in het keukengebeuren. “Ook voor het ontwerpen en de realisatie van de keuken heeft een ruim publiek ons bedrijf gevonden. De meerwaarde die een maatwerk concept kan bieden blijft aan terrein winnen.”

Om aan de steeds groeiende vraag te kunnen voldoen wordt meteen de productiecapaciteit verdubbeld. “Onze 2000 m² tellende bedrijfshal wordt uitgebreid met 1700 m² werkvloer en opslagruimte, waardoor een optimale organisatie van het productieproces wordt behaald.” Aldus Raf Schreurs, die de dagdagelijkse productieleiding in handen heeft.

De opening van het geheel zal vermoedelijk begin 2004 plaatsvinden. Alvast een reden om u straks feestelijk te kunnen uitnodigen …