Nieuws detail

Subsidieleidraad nu ook on line!

Actuele informatie over tal van subsidiemaatregelen De overheid heeft in de loop der jaren tal van subsidiemaatregelen gecreëerd om het bedrijfsleven te ondersteunen. Een overzicht van de belangrijkste maatregelen bundelden de vijf Vlaams GOM's in het verleden in de brochure Subsidieleidraad. Uit ervaring blijkt echter dat een jaarlijkse update van deze brochure niet voldoende is om op de hoogte te blijven van de vele wijzigingen en nieuwe subsidies. Daarom bieden de GOM's onder de titel Subsidieleidraad voortaan de volgende reeks brochures aan op de koepelwebsite die sneller kunnen worden geactualiseerd:

- U heeft startersplannen. - U investeert - kleine en middelgrote ondernemingen.
- U investeert - grote ondernemingen.
- U denkt innovatief. >br> - U werft aan of zoekt steun voor opleidingen.
- U heeft internationale ambities.
- U werkt energie- en milieubewust.

Wenst u gratis geïnformeerd te worden over wijzigingen en nieuwe maatregelen dan biedt Subsidieleidraad On Line de mogelijkheid om per e-mail verwittigd te worden wanneer één van deze brochures op de website wordt geactualiseerd. Deze e-mail zal tevens een korte toelichting bevatten van de gewijzigde of nieuwe steunmaatregel.
U wenst zich te registreren ? Gelieve dan uw contactgegevens en keuze van brochures over te maken aan GOM Limburg, Luc Royackers, fax 011-30 01 02 .